Buitenschoolse opvang

De Scheperstee werkt samen met Smallsteps en Dikkertje Dap. Voor beide organisatie geldt, dat de kinderen van school worden opgehaald en naar een externe locatie gaan.

De kinderen van Smallsteps gaan naar de Bosmuis en de kinderen van Dikkertje Dap gaan in principe naar de hoofdlocatie tenzij anders staat aangegeven.

Buitenschoolse opvang bij Smallsteps

Op de buitenschoolse opvang van Smallsteps de Bosmuis vliegen de uren voorbij.
Bij ons is je kind altijd van harte welkom.

Naschoolse- en vakantieopvang

De buitenschoolse opvang bij Smallsteps Bosmuis start als de school uit gaat. Bij ons kan je kind zich na een drukke schooldag lekker ontspannen. Op ons grote buiten terrein lekker buiten spelen, voetballen of hutten bouwen. En ook binnen is elke dag genoeg te doen. Knutselen, spelletjes doen of lekker bakken… je kind kiest zelf wat hij graag wil doen en ontdekt zijn eigen talenten.
Ook tijdens de vakanties kan je kind bij ons komen spelen. We organiseren de leukste vakantieprogramma’s met speciale (seizoens)thema’s, zoals ‘Expeditie Noord- en Zuidpool’, ‘Lekker griezelen’ of ‘Samen op wereldreis’.

Opvangmogelijkheden

Naschoolse opvang ma – di – woe – do, na school tot 18:30 uur
Vakantieweken ma t/m vrij, 7:30 tot 18:30 uur

Meer weten?

Wil je meer weten over de buitenschoolse opvang bij Smallsteps de Bosmuis. Neem alvast een kijkje op onze website https://www.smallsteps.nl/nl/kinderopvang/warnsveld-de-bosmuis#gref of bel/mail ons voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding. We laten je graag alles zien.

Smallsteps Bosmuis
Vordenseweg 13 7231 PA Warnsveld
06-184 208 17
bosmuis@smallsteps.nl

Aanmelden

U en uw kind zijn van harte welkom om even te kijken bij de BSO. We zijn altijd bereikbaar via de mail of telefoon voor meer informatie. Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Aanmeldformulier

gogoanime