Juf Els - intern begeleider


Doortastend, bevlogen en praktisch. Zo zou ik mezelf omschrijven. Als intern begeleider help ik mijn collega’s en onze leerlingen graag verder. Ik zit al jaren in het vak en weet daardoor goed wat er speelt. Anderen inspireer ik graag met nieuwe inzichten. Structuur, spiegelen en reflectie zijn natuurlijk essentieel.

Wat is goed voor de kinderen? Daar ga ik voor. Hierbij stuur en werk ik toe naar een groter geheel, een hoger doel. Samen vooruit! En dat graag zo concreet mogelijk.

Mariska - administratief medewerker

Elke dag ga ik met veel plezier richting mijn werk. Ik vind het leuk om zaken goed voor elkaar te krijgen. Ik ben dan ook altijd op zoek naar de juiste oplossing.
Collega’s noemen mij ook wel eens ‘het organisatiewonder’ van deze school. Het contact met ouders en kinderen maakt mijn werk extra leuk!
Ik omschrijf mezelf als een betrouwbare, punctuele en zorgvuldige collega.  Wel met de nodige humor en gelukkig is dat volop aanwezig binnen ons team.

Ronnie - conciërge


In mijn werk als conciërge geniet ik enorm van het contact met mijn collega's, de ouders en de kinderen.

Ik ben betrokken en georganiseerd. Mijn collega's kunnen op mij bouwen! Er voor elkaar zijn vind ik belangrijk in het leven.

 

Roos - directeur


De grote lijnen zien, taken zo effectief mogelijk delegeren, keuzes maken en collega’s écht vertrouwen geven. Dat vind ik als schooldirecteur belangrijk. Ik krijg er energie van om collega’s én mezelf te motiveren. Want: iedereen is leerbaar!

Ik ga graag uit van mijn innerlijke kracht. Daarbij blijf ik dicht bij mezelf. Tegelijk sta ik altijd open voor de inzichten en ideeën van mijn collega’s. Samen voor geweldig resultaat.

gogoanime